Zamieszczone przez Sigma_74
A może już 30-go lub 1 maja spot nie koniecznie piwny bo autkami się nie zjedziemy?
O to chodziło :idea: Co prawda jeszcze bym nieśmiało
ops: poprosił o drugą stronę, ale tylko jeżeli nie będziesz musiał rozbierać zbyt wiele. Problem w tym, że po drugiej stronie pewnie będzie widać jak ta sprężynka jest zaczepiona. Medal z kartofla, dla konstuktora tego patentu :szeroki_usmiech Miałbym jeszcze pytanko - Czy faktycznie trzeba rozbierać całą półkę żeby ją wyjąć :?:
Jak pisałem sprężyna ma końce w kształcie litery V. Prawy koniec przeginasz w lewo a lewy w prawo, w ten sposób sprężyna chce wrócić a na to nie pozwala plastikowy dinks co skutkuje tym iż dźwignia pozostaje w pozycji prostej. Można ją poruszać w dwie strony (lampka może być wobec tego montowana z lewej bądź prawej strony schowka, zależnie od tego gdzie ją dany producent przewidział).
Właśnie opisałeś to do czego mam wątpliwości (mimo to może foto się przyda dla innych "nieuważnych" userów :lol: ). Przyznam się że chciałem wyjąć tą lampkę żeby zrobić moduł na LED'ach zamiast żarówki. Już mam takie moduły zamiast żarówek oświetlenia bagażnika i tablicy rej. IMHO Efekt (LED'y SuperFlux 4chip) jest o niebo lepszy niż z żarówkami. Do schowka też "wpakuję" ale jak poskładam tą piep... lampkę do kupy :twisted: Próbowałem zgadnąć jak to "wachadełko" działa jako wyłącznik :?: Wszystko wskazuje na to że właśnie ta sprężynka działa jako styk (stąd moja chęć poznania widoku z drugiej strony, aby tę wątpliwość rozwiać)
dzięki raz jeszcze

Komentarz